Filters
Søg
Close

COME ON OVER - LCN kursus

PRIS:  Gratis hos Mona Lisa eller 800,-  ex. moms - hvis du ønsker vi skal komme til dig. 
VARIGHED:  5 timer 
HVOR:  På din egen klinik eller på vores kursusfaciliteter i Horsens. 
HVORNÅR:  Efter aftale.

Skift neglebrand

For dig der allerede er uddannet i et andet gelésystem end LCN, og kunne tænke dig at prøve kræfter med det verdensomspændende brand.LCN - blandt negle eliten

LCN sælges globalt i over 80 lande og har mere end 25 års erfaring i neglebranchen. LCN anses for at være et af verdens førende neglebrand og har vundet flere priser igennem tiden. 

Dette er systemet der bestræber sig på at lave de bedste og mest holdbare produkter i branchen. Med LCN’s alsidige produktsortiment, får du mulighed for at opfylde ethvert kundebehov.

Kursusopbygning:

Come on over kurset har en varighed af 5 timer. Du vil få en gennemgang af alle LCN’s produkter samt mulighed for at teste konsistens, farver osv. på prøvetipper. 

Kurset afsluttes med et diplom på LCN produkt-kendskab. 

På kursus dagen er der mulighed for at købe LCN produkter med 10 % rabat.

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Praktisk information:

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og snacks.

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.