Close
Filters
Søg

Cosmix

Grundtanken bag Cosmix er, at vi alle er unikke, således også vores hud, og ligeledes er vores forventninger og behov for hudpleje.

Den konventionelle hudpleje behandler primært hudtyper. Cosmix – Your blend, Your beauty - behandler klienten, behandler klientens øjeblikkelige behov, og anerkender klientens aktuelle prioritet.

Vores tilgang er at der skal tages hensyn til det faktum, at huden er levende og er i konstant forandring i samspil med omverdenen.

Huden påvirkes af klima, søvn, kost, sindstilstand, stress, følelser og meget andet. Derfor som altid ved PANDHY’S ™, er hvert enkelt element af Cosmix linjen skabt med videnskabelige præcision og opfindsomhed.

Nyd de ubegrænsede muligheder og skab hudpleje af højeste kvalitet.

 

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
CAL

COSMIX Calm Booster 20ml.

Cosmix Calm Booster har en forbedrende og dulmende effekt på rosacea, psoreasis, eksem, pyoderma, betændelse, akne, sår og forbræning.

Propolis har over 300 komponenter, der forsinker de aggresive mastcellers overreaktion i huden. Egetræs rod ekstrakt er meget antiinflammatorisk. Den hæmmer cytokiner som er ansvarlig for inflammatorisk respons, hævelser, irritation og rødme. Ligeledes er egetræsrod sammentrækkende og antibakteriel - og kan tilmed dræbe stafylokok bakterier.

Calm Booster er allergivenlig, uden æteriske olier og lavet af mikrostrukturerede vegetabilske olier og ekstrakter, udvundet med en særlig bæredygtig teknologi.

980938

Cosmix Tone & texture AHA Cocktail 10 ml.

Frugtsyrer cocktailen beriger huden med antioxidanter, mineraler og vitaminer, mens huden effektivt blødgøres og udglattes pga. det naturlige indhold af de peelende frugtsyrer, der fjerner døde hudcellelag mere effektivt for hver dag.

Når COSMIX AHA COCKTAIL anvendes regelmæssigt, forbedres huden i tone og struktur pga. den alsidige kompleksitet af AHA'er, der reducerer rødme, hudorme og huden bliver mindre skrøbelig.

Ekstrakter fra abrikos, passionfrugt, mango, fersken, pære, jordbær, hindbær, grapefrugt og guava forstærkes af sukkersyre, mælkesyre, mandelsyre og citronsyrer. Anvendelse:
1-3 x i ugen. Eller som kurforløb. Påfør 5 dråber i ansigtet og lad blive totalt absorberet inden påføring af creme. Undgå solbadning, solarium og husk UVA- og UVBbeskyttelse, når du bruger AHA-produkter!
TAN

COSMIX Tan Booster 20ml

CosMix TanBooster er en revolutionerende tan aktivator og accelerator, der beskytter huden og er med til gøre huden brun uden at blive udsat for UV.

TIP:
Bland med din creme, SPF eller Aftersun Tilføj 1 dråbe til din fugtighedscreme, solcreme eller aftersun. Nemmere bliver det ikke!

Løber i dato april 2020