Filters
Søg
Close

neglemodul1

PRIS: Kr. 3995,- pr. deltager ekskl. moms. inklusiv let forplejning

VARIGHED: kl.10.00-17.00. Forløb over 3 dage samt en eksamen/diplomdag

HVOR: Vores kursusfaciliteter i Horsens eller på klinik på Frederiksberg.

HVORNÅR:  Kontakt os for aftale (Se kontakktoplysninger nederst)

LCN NAILS kvalitet og ekspertise

Neglemodul 1 gelé betragtes som et grundkursus og henvender sig til alle som ønsker at blive professionel certificeret negletekniker og lave gelé i højeste kvalitet med produkter fra LCN. LCN sælges globalt i over 80 lande og har mere end 25 års erfaring i neglebranchen.

LCN anses for at være et af verdens førende neglebrands og har vundet flere priser igennem tiden. Dette er systemet der bestræber sig på at lave de bedste og mest holdbare produkter i branchen. Med LCN’s alsidige produktsortiment, får du mulighed for at opfylde ethvert kundebehov.

Din uddannelse er vigtig

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply har vi stort fokus på kvalitet og din uddannelse er ingen undtagelse. Derfor strækker neglemodul 1 sig over 3 undervisningsdage + en afsluttende eksamen.

Varighed

Undervisningsdagene ligger som udgangspunkt 3 dage i træk. Herefter træner du over en periode (4-10 uger) og laver minimum 10 sæt negle inden diplomprøven. Diplomprøven skal være afsluttet inden for 1 år.

Program:

Dag 1

Gennemgang af neglens opbygning, neglesygdomme, hygiejne, arbejdsmiljø, arbejdsredskaber og hele startpakken.  Du får gennemgået og vist hvordan vi laver neglene. Efter frokost arbejder du på din egen model, hvor der laves 10 franske negle på tipper med 3-komponent system.

Dag 2

Om formiddagen gennemgås teorien, hvor du bliver undervist i de øvrige LCN-geléer, LED lys, forskellige negletipper, negleskabeloner, lim m.m.

Efter frokost laver vi 10 negle, der bygges op på skabelon på din egen model. Der arbejdes med 3-komponent system.

Dag 3

På dag 3 får du gennemgået hvordan du laver en smuk forstærkning af den naturlige negl med vores prisvindende Natural Nail Boost Gel.

Du lærer aftagning af negle og opfyldning/efterbehandling af negle, hjemmepleje og salgsprodukter. NB: Denne dag medbringer du også en model og der laves endnu et sæt negle, en hånd med tipper og en hånd med skabelon.

Praktisk træning


Herefter træner du over en længere periode (4-10 uger) og laver minimum 10 sæt negle inden diplomprøven.

Diplomprøven skal være afsluttet inden for et år.

Dag 4 - Diplomprøven/Eksamen

Gennemgang af nyheder, trends, vi taler om de udfordringer som er opstået i din øveperiode m.m.


Der afholdes en skriftlig prøve på ca. 1 time. Efter frokost afholdes den praktiske del af diplomprøven på medbragt model. Du bliver eksamineret af underviseren og evt. en censor. 
Består du prøven, får du udleveret dit LCN-diplom

Bemærk

Der skal tilkøbes en startpakke til kurset.

Startpakkens indhold:

- LCN LED lampe

- Geler du skal bruge for at komme godt i gang

- Professionelle pensler og værktøj.

Pris kr. 3000,- ex. moms

Rabat 

Som kursist kan du købe LCN negleprodukter med 10% rabat, mens du er i gang med din uddannelse. Husk at informere om at du er neglekursist hver gang du bestiller.

Reeksamen

Uddannelsen kan have op til et års varighed, afhængig af hvor meget du øver. Som afslutning vil der være en teoretisk og praktisk eksamen. Skulle du mod forventning ikke bestå din eksamen, får du mulighed for at gå op til en reeksamen.

Bliv LCN Master


Efter bestået eksamen vil du modtage et diplom, der certificerer dig som international LCN negletekniker. Hvis du vælger at tage modul 2 og 3 efterfølgende, vil du kunne blive certificeret LCN Master.

Tilmelding & spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04


Neglekursus i horsens

Praktisk information:

FORPLEJNING - Kaffe, te, vand samt let frokost


BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer ud over startpakken.


AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursusdeltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursusdeltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.


OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senes 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret