Close
Filters
Søg

Pandhy's™ BeauTea

PANDHY’S™ BeauTEA floral SPA er en omhyggeligt udvalgt urtete-serie.

 

Urtete-serien tæller 8 traditionelle, velkendte og udbredte urter fra Europa og Asien. Med disse ønsker vi at give sanselige oplevelser og nydelse til spa- og skønhedsklinikker sammen med værdifulde og helt naturlige skønhedsmidler.

BeauTEA serien giver uendelige muligheder for kreativt at integrere produktet i skønhedsbehandlinger.

Først og fremmest, kan du tilbyde urteteen  som en afslappende eller forfriskende drik – enten kold eller varm, og sælge din kunde teen med hjem. 

Forklar din kunde hvor enkelt og med hvilken alsidighed de kan bruge BeauTEA’s som en del af deres daglige skønhedspleje og hvordan disse sundhedsstyrkende teer også kan påvirke huden på en holistisk måde. Du kan også lade teen indgå i dine behandlinger; f.eks. som en rensevand, skintonic eller kropsmist i henhold til din kundes behandlings mål.  

 

*vigtig note: Konsulter altid med læge, før du drikker urtete, hvis du er gravid, ammer eller på medicin

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
980900

PANDHY'S™ BEAUTEA Rosebud (50 g.)

Denne te er lavet af ægte økologiske rosenknopper, plukket, når de er unge og derefter tørret. De æteriske olier i Rosebud Tea kan bidrage til at forbedre blodcirkulationen og være gode for hjertet.

Rosenknopper er kendt for sin beroligende virkning af sjæl og sind pga. vitamin C, pektin, malinsyre og citronsyre, disse ingredienser kan balancere sindet og vedligeholde vital energi.

Rosebud Tea indeholder vitamin A, B3, C, D og E, der har vist sig at være gode mod infektioner, især blæreinfektioner. Udover dette har det vist sig at være en fremragende kilde til C-vitamin, endnu stærkere end appelsiner!
Roser kan reducere symptomerne på kolde hænder og fødder, træthed, lavt blodtryk og forbedre fertiliteten, balancere endokrine aktivitet.
980894

PANDHY'S™ BEAUTEA Lavender (50 g.)

En infusion med lavendel siges at lindre hovedpine og i århundreder har mænd og kvinder lagt lavendelkorn i deres puder for en god nats søvn.

Lavendel te er kendt for sine særligt afslappende egenskaber primært pga. den beroligende aroma. Studier viser, at inhalering af lavendel nedsætter nervesystemets aktivitet og fremmer afslapning, og bidrager til bedre søvnkvalitet.
980891

PANDHY’S™ BEAUTEA Peppermint (50 g.)

Pebermynte betragtes som en mave eliksir, der kan afhjælpe irritabel tarm, kvalme, mavesmerter, diarré eller forstoppelse.

Den kølende carminative effekt fra pebermynte kan lindre smerter i fordøjelseskanalen samtidig med at pebermyntes antispamotiske effekt (modvirker muskelspændinger) kan modvirke kvalme og opkastfornemmelser.

Denne effekt kan også være god til at lindre den irriterende fornemmelse, der får dig til at hoste og dermed give åndedrætsbesvær og ømhed.
Pebermyntens friske menthol og antibakterielle virkning dræber de bakterier, der kan føre til dårlig ånde.
980899

PANDHY’S™ BEAUTEA Peony (30 g.)

Pæon er traditionelt brugt i traditionel kinesisk medicin til alternativ behandling af ængstelighed og nervøsitet, spasmer såsom epilepsi, muskelkramper og spændinger og kan også bruges effektivt mod smertefulde menstruationskramper.

Ifølge traditionel kinesisk medicin skrifter; er pæon "mild og behandler feberfulde forkølelser og den medfølgende overskydende væske fra forkølelsen, svimmelhed i øjnene, fremmer qui flow (energiflow), lindrer rygsmerter, modvirker mangler af energi og styrke i de indre organer, lindrer træthed som følge af feber, styrker yin-energi. "
980896

PANDHY’S™ BEAUTEA Rosehip (200 g.)

Rosehyben er blevet brugt siden stenalderen og er en af de bedste kilder til C-vitamin; de indeholder 50% mere C-vitamin end appelsiner.

Pga. af det høje indhold af C-vitamin er det fremragende for immunforsvaret.
Fordi de indeholder en række antioxidanter; Carotenoider, flavonoider, polyphenoler, leucoanthocyaniner og katekiner, betragtes rose hyben som antiaging.

Specielt ved fysisk stress, fordi c-vitamin bruges til adrenalin dannelse. Indtag af Rose hyben te vil også gavne huden, fordi Rose hyben har et naturligt højt indhold af A vitamin, som betragtes som et ”hud vitamin”.
Det hjælper med at virke regenererende og elastisk.
980895

PANDHY’S™ BEAUTEA Chamomile (30 g.)

Kamillete har været anvendt som urtemedicin i tusinder af år.
Studier har vist, at kamillete faktisk kan hjælpe med at lindre en lang række sygdomme herunder forkølelse og infektioner, pga. aktive stof i kamille, kendt som bisabolol, som har en række antiirriterende, anti-inflammatoriske og anti-mikrobielle egenskaber.

Derfor er kamille også god til en sart, rød, allergisk og irriteret hud. Plantestoffet apigenin, der findes i kamilleblomster, hjælper med at berolige nervesystemet.
Det er derfor kamille også er kendt som et søvn middel. Kammille virker afslappende, og er derfor en god drik inden sengetid eller mod stress og nervøsitet.
Apigenin er også en stærkt antioxidant, der beskytter cellerne mod ødelæggelse fra inflammation ved sygdom eller fra frie radikaler.
980893

PANDHY’S™ BEAUTEA Nettle (50 g.)

Brændenælden er en vidt spredt ukrudtsplante med stikkende hår der indeholdende myresyre, som får huden til at klø og svie.

De helbredende kræfter af brændende nælde er traditionelt værdsat og har mange sundhedsfordele.
Den klorofyl-, mineral-og vitaminrige brændenældeplante har været anvendt i århundrede mod allergi symptomer, især høfeber. Den indeholder ca. 70 biologisk aktive plantestoffer, hvor quercetin reducerer inflammation. Det gør den til et populært middel til inflammatoriske sygdomme.

Mineralsammensætningen i tørret brændenælde er stærkt basedannende (opløser urinsyre fra bindevævet).
Det har en positiv effekt på eksem, kroniske hududslæt, betændelser, ødemer og slidgigt.
980890

PANDHY’S™ BEAUTEA Yarrow (50 g.)

Røllike blade har været anvendt til at stoppe blødende sår, behandle maveproblemer, reducere feber og mindske kraftig menstruationsblødning i mange tusinder af år.

Røllike er kendt som en livmoder tonic, som understøtter cirkulationen i livmoderen. Mange undersøgelser viser, at røllike hjælper livmoderen med at trække sig roligt sammen, øge menstruationsflow og reducere de spasmer i livmoderen, der er forbundet med smerter.
Forebyggende strategi kan være bedst.

Bør ikke indtages i tidlige stadier af graviditeten