Close
Filters
Søg

Pandhy's™ Dance of the 5 Elements

PRIS:  1000,- pr. deltager ekskl. moms
VARIGHED:  10.00-17.00
HVOR:  På din egen klinik eller på vores kursusfaciliteter i Horsens og Frederiksberg.
HVORNÅR:  Efter aftale.
 

 

Ifølge den gamle kinesiske medicin er universet sammensat af 5 elementer TRÆ, ILD, JORD, METAL og VAND og disse elementer eksisterer i harmoni i naturen og inden i os. Hver af de 5 elementer påvirker hinanden gensidigt og har hver deres karakteristika og egenskaber, der har betydning for menneskers velbefindende i et afbalanceret liv.

Elementerne svarer bl.a. til sindsstemninger, fysiske tilstande og relationer mellem mennesker og meget mere. De 5 elementer skal ikke forstås i bogstavelig forstand, men som en repræsentation af de 5 forskellige processer eller egenskaber, der indikerer at alt er i samhørighed. At alt kan eksistere i harmoni – også i den menneskelige krop. Manglen på denne harmoni signaleres til os med forskellige fysiske og mentale symptomer.


Med kendskab til disse forskellige karakteristika og relationer for hvert element, kan vi bearbejde og påvirke dem for at genoprette den naturlige balance gennem massageritualet, der består af særlige stræknings- og bevægelsesøvelser, der hjælper med at harmonisere energiflowet; og blandinger af økologiske, æteriske olier valgt instinktivt af klienten letter og starter selvhelbredende processer.

Disse blandinger har en velvillig effekt på det limbiske system. Ved afslutningen af behandlingen kan vi opnå, at klienten vil opleve generelt velvære og en rolig sindstilstand.

Kursusopbygning:

• Grund filosofien i kinesisk medicin og de 5 elementer
• 5 elements essential oil blends
• Praktisk behandling på model eller hinanden

TIP: Vi anbefaler, at du tager kurset ”Olier og ingredienser” samt ”Holistisk hud”, der går i dybden med viden omkring de forskellige olietyper, virkninger af æteriske olier og plantekomponenter i ingredienser og hudens modtagelighed og sundhed.

 

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

Sabrina Bloch Tjørnelund på tlf. 61726761 eller på mail pandhys@monalisacosmetic.dk

Praktisk information:

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og frugt samt let frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senes 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret. 

Praktisk information vedr. evetuel model, tidspunkt, startpakker m.m. sendes med kursusbekræftelse.