Filters
Søg
Close

PANDHY'S™ SugarEase Sucromer Dep Sugar Film 650 ml

Producent: PANDHY'S™
varenummer: 980994
PANDHY's™ SugarEase Sucromer Depilerings sukkerfilm er den helt nye sukkerbaserede stripsfri hårfjerningsformel, der kombinerer sukkerets blide og effektive hårfjerning med det enkle og simple fra voks.

Hvad er SugarEase?

SugarEase sukkerfilmen er et naturligt materiale, der hovedsageligt består af sukkermolekyler, polymer samt citrongræsolie. Den er i stand til at trænge ned i hårfolliklen, er ekstremt fleksibel, klistrer ikke til levende hudceller, er effektiv mod ret korte hår og fjerner dem naturligvis i groretningen.
Hvordan bruger man den?

OBS. Må ikke varmes i micro ovn.
SugarEase opvarmes til en behagelig temperatur, så den kan påføres i et tyndt lag. Efter afrensning af huden lægges den på mod hårene med spatel, afkøler kortvarigt, hvorefter den trækkes af med hårene. Der afsluttes med den tilhørende ACV OleoGel.

PANDHY's™ SugarEase er et fantastisk allround produkt! Den er perfekt fra top til tå, effektiv på alle hud- og hårtyper og fjerne selv de korteste og groveste hår.

INCI: Glucose, Fructose, Polycyclopentadiene, Aqua (Water), Ethylene/VA Copolymer, Cera Microcristallina, Paraffin, CI 77489, MICA, CI 77891, Cymbopogon Citratus (Lemon Grass) Leaf Oil, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool
Tilgængelighed: På lager
*
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også
980891

PANDHY’S™ BEAUTEA Peppermint (50 g.)

Pebermynte betragtes som en mave eliksir, der kan afhjælpe irritabel tarm, kvalme, mavesmerter, diarré eller forstoppelse.

Den kølende carminative effekt fra pebermynte kan lindre smerter i fordøjelseskanalen samtidig med at pebermyntes antispamotiske effekt (modvirker muskelspændinger) kan modvirke kvalme og opkastfornemmelser.

Denne effekt kan også være god til at lindre den irriterende fornemmelse, der får dig til at hoste og dermed give åndedrætsbesvær og ømhed.
Pebermyntens friske menthol og antibakterielle virkning dræber de bakterier, der kan føre til dårlig ånde.
980734P

PANDHY'S™ ROSE WATER Pure Flower Water 150 ml

Anti-aging og beroligende fugt mist med 100% ren rosenvand til alle hudtyper.

Damaskus rose indeholder masser af antioxidanter og bekæmper ældende virkninger, balancerer pH værdien på huden og dufter himmelsk.

Den aromaterapeutiske effekt løfter humøret og letter uro.

Denne rosenvand fra PANDHY’S™ er lavet på damp destillerede friske rosenblade fra Bulgarien.

Indeholder ingen konserveringsmidler, kunstig farve eller dufte.

Fås i 30 ml og 150 ml.
110001

Combinal 5% oxidant, 20 ml.

Combinal oxidant 5% (= 5% stabiliseret hydrogenperoxid) er en flydende oxidant, til at aktivere Combinals farver.

Giver en cremet konsistens der gør farven meget nem at arbejde med.

Bland 5 dråber oxidant til ca. 2 cm. farve.
980899

PANDHY’S™ BEAUTEA Peony (30 g.)

Pæon er traditionelt brugt i traditionel kinesisk medicin til alternativ behandling af ængstelighed og nervøsitet, spasmer såsom epilepsi, muskelkramper og spændinger og kan også bruges effektivt mod smertefulde menstruationskramper.

Ifølge traditionel kinesisk medicin skrifter; er pæon "mild og behandler feberfulde forkølelser og den medfølgende overskydende væske fra forkølelsen, svimmelhed i øjnene, fremmer qui flow (energiflow), lindrer rygsmerter, modvirker mangler af energi og styrke i de indre organer, lindrer træthed som følge af feber, styrker yin-energi. "