Filters
Søg
Close

Pandhy's™ sugaring

PRIS:  3000,- ekskl. moms inkl. forplejning
VARIGHED:  2 dage, 10.00-17.00, samt en eksamensdag
HVOR:  På din egen klinik eller på vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.
HVORNÅR:  Efter aftale

Blid, effektiv og hudplejende hårfjerning:

Hårfjerning med PANDHY'S™ patenterede sugarpaste er effektivt, økonomisk og sikrer det bedste professionelle resultat. Den hudvenlige sukker kombineret med en certifceret, professionel teknik giver den mest skånsomme og effektive hårfjerning til alle hud- og hårtyper. Pandhy’s™ spændende tilgang til hudpleje forbedrer huden med naturlige, sukkerbaserede produkter uden parfume og kunstige farvestoffer. Produkterne er ikke testet på dyr og de er bæredygtigt produceret. Jo bedre huden har det, des bedre bliver resultatet og jo nemmere bliver arbejdet for dig som behandler.

Dag 1:

Gennemgang af teoretisk undervisning i hårets og hudens opbygning, produkter og sugaringteknik. Du skal både prøve at udføre sugaring og mærke det på dig selv.

Dag 2:

Sugaring træning på forskellige områder på modeller. Du skal selv sørge for at medbringe en model (evt. flere) til sugaring af de forskellige områder (ben, arme, ansigt, armhuler, bikinilinje og brazil.) Hver kursist sørger selv for at booke modeller til egenvalgte tidspunkter. Dog brazil som den sidste behandling.

Når kurset er færdig er du klar til at behandle i Pandhy's™ sukker. 

Efter 3 måneder bruges 3 timer på en opfølgende eksamen, hvorefter dit internationale Pandhy’s™ diplom udstedes. Dette er for at sikre os, at vi bibeholder et professionelt team af Pandhy's™ behandlere.

Der bookes aftale med din sugaring-træner om passende tidspunkt for eksamen. 

 

Startsæt:

Du skal købe et startsæt for at deltage på kurset. Startsættet koster 2500,- ex. moms (værdi 3420,- ex. moms) 

Du kan se startsættet her:

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk

Praktisk information:

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senere end 6 dage før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senest 7 dage før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret. 

Praktisk information vedr. evetuel model, tidspunkt, startpakker m.m. sendes med kursusbekræftelse.