Close
Filters
Søg

Pandhy's™ SugarFacial, sugarmassage og sugar stamp

PRIS:  1000,- pr. deltager ekskl. moms inklusiv let frokost.
VARIGHED:  10.00-17.00
HVOR:  På din egen klinik eller på vores kursusfaciliteter i Horsens og Frederiksberg.
HVORNÅR:  Efter aftale eller se vores kursuskalender HER.
 

Pandhy's™ Sugar Facials:

Med Pandhy’s™ succes indenfor sugaring hårfjerning, har vi udviklet nye metoder og teknikker med det naturlige, søde materiale. SugarFacial er en spændende og lækker måde at bruge Pandhy’s™ søde sortiment til ansigtsbehandlinger med sugarmassage og sugarstamp.

 

Fordelene for DIG som klinikejer 

Du kan lave en helt anderledes type behandling og fysisk stimuli med Sugarmassage og Sugarstamp.  Du kan bruge de samme klinikprodukter til Pandhy’s™ Sugarfacial som du bruger til Pandhy’s™ Sugaring. Dét betyder en højere omsætningshastighed og at produkterne bliver brugt til mange forskellige ting.

Når du laver sugarmassage med Pandhy’s™ Massage Sugar udnyttes sukkerets klæbrighed til at skabe en vakuumeffekt i bindevævet. Når fingrene løftes fra huden, løftes vævet også. Dette øger mikrocirkulationen og udskillelse af affaldsstoffer, lymfecirkulationen stimuleres og ophobet væske fjernes, samtidig med at produktionen af lymfocytter også øges. Derfor er det rigtig godt til akne og ubalancer i huden. Desuden resulterer den øgede cirkulation i en større tilførsel af næringsstoffer, ilt og energi – glukose, så alle celler arbejder bedre.

Sugarstamp er en eksfolierings- og dybderensende metode, hvor sugarpastaen bruges som værktøj. Sugarspastaklumpen twistes på huden ovenpå Massage Sugar produktet, og kan derved fjerne døde hudceller, tilstopninger og samtidig stimulerer vævet og arbejde på rynker og linjer.

Disse behandlingsmetoder i kombination med effektive produkter skaber fantastiske resultater og bruges til både ansigt og krop. Sugarmassage og sugarstamp kan desuden kombineres med Pandhy’sTM True Delight og Cosmix samt Beauty Gua Sha.

 

Kursusopbygning:

På dette 1 dags kursus lærer du om de mange fordele ved sukkerets klæbrige vakuum massage, der har flere kosmetiske fordele end traditionel cupping. Første del af kurset er teoretisk og anden del er praktiske behandlinger to og to.

Du lærer at udføre Sugarmassage til forskellige hudtyper (akne, trist/grålig hud, dehydreret, rynker mm.)

Du lærer at lave eksfoliering med sugarstamp - Dybderens med sugarstamp - Sugarstamp på rynker.

 
SugarFacial fordele:

- Allergivenligt

- 100% naturligt

- Unik vakuum vævsmassage

- Eksfolierende stempelteknik

- Dybderens

- Fugtgivende

 

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

Sabrina Bloch Tjørnelund på tlf. 61726761 eller på mail pandhys@monalisacosmetic.dk

 

 

 

 

Praktisk information:

FORPLEJNING - Kaffe, te, vand og frugt samt let frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senes 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.